Boon Edam zoekt een
(Senior) Projectleider Toegangsproducten

Ben jij klaar om de regie te nemen over de meest iconische nieuwbouwprojecten in Nederland? Bij Boon Edam zoeken we een gedreven Projectleider die onze ambitieuze projecten naar een hoger niveau tilt.

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Plaatsing

17-07-2024

Edam

Als Projectleider bij Boon Edam ben je verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en succesvol afronden van diverse projecten op het gebied van draaideuren en beveiligde toegangsproducten. Je bent eindverantwoordelijk voor het in goede banen leiden van deze projecten, waarbij de klant altijd centraal staat. Hierbij werk je nauw samen met verschillende afdelingen en zorg je ervoor dat projecten binnen de gestelde tijd, budget en kwaliteitsnormen worden opgeleverd. Je bent medeverantwoordelijk voor de nazorg gedurende de garantieperiode, zodat onze klanten ook na oplevering verzekerd zijn van topservice.

Wat verwachten wij van jou als Projectleider?

  • Projectleiding: Jij leidt meerdere middelgrote projecten tegelijkertijd, van ontwerp tot oplevering. Je zorgt voor een strakke planning, bewaakt de kosten en stuurt op kwaliteit en veiligheid.
  • Coördinatie: Je bent de schakel tussen alle betrokken partijen, van interne teams tot externe partners. Je hebt oog voor detail en zorgt ervoor dat iedereen optimaal samenwerkt.
  • Adviseren: Of het nu gevraagd of ongevraagd is, jij staat klaar met advies en oplossingen. Je hebt een scherp oog voor kansen en risico’s en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.
  • Oplevering & nazorg: Jij zorgt ervoor dat onze projecten niet alleen op tijd worden opgeleverd, maar ook voldoen aan alle verwachtingen van de klant. Gedurende de garantieperiode houd jij toezicht op de nazorg, zodat onze klant tevreden blijft.

Je werkt aan spraakmakende projecten

Onze projecten spreken voor zich! Bij Boon Edam werken we aan de meest spraakmakende projecten in Nederland. Denk aan het indrukwekkende AFAS Experience Center in Leusden, waar onze toegangsoplossingen bijdragen aan een optimale bezoekerservaring. Of de ultramoderne Westfield Mall of the Netherlands, waar onze technologie zorgt voor een veilige en efficiënte toegang tot dit winkelparadijs. Daarnaast hebben we onze stempel gedrukt op de duurzame nieuwbouw van het Naturalis Biodiversity Center in Leiden, waar onze producten zorgen voor een naadloze en veilige toegang tot het museum. Deze projecten zijn slechts een voorproefje van wat jij kunt verwachten!

Wat breng je daarvoor mee?

  • Een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting (bijv. Technische Bedrijfskunde).
  • Minimaal 3 jaar ervaring als Projectleider, bij voorkeur in een technische of industriële omgeving.
  • Probleemoplossend vermogen en een proactieve houding.
  • Een growth mindset en klantgerichte samenwerking.
  • Werken met plezier en toewijding en elke dag een stapje beter willen maken.
  • Ervaring met Lean/continu verbeteren is een pré.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een zeer afwisselende functie waarbij je mag werken aan écht mooie projecten;
  • Natuurlijk een goed salaris van € 3.900 tot € 5.400 (afhankelijk van kennis en ervaring);
  • Een goede work life balance door 27 vakantiedagen, 13 atv-dagen, flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
  • Een auto van de zaak waarmee je naar de meest uiteenlopende projectlocaties in het land rijdt. En natuurlijk een laptop en mobiel;
  • Een dienstverband van 32-40 uur voor een jaar. Zijn wij de juiste match? Dan zetten we je contract om in een vast dienstverband;
  • Professionele, superleuke en gezellige collega’s (vooral die twee laatste eigenschappen mochten niet ontbreken volgens jouw toekomstige collega’s);
  • Werken in de dynamische en veranderende omgeving van een groeiende ‘mini’-multinational met de sfeer van een familiebedrijf. Premium merk met premium producten en diensten;
  • Volop ontwikkelmogelijkheden, waaronder het volgen van diverse cursussen via onze Boon Edam University;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonus- en pensioenregeling.

Wil je meer weten over deze functie?

Neem dan contact op met Nelleke Boonman, Manager Projecten, telefoonnummer 06 27 22 45 41.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk ook deze Techniek vacatures

Staalbouwmonteur

Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, hou je van
buiten werken en veel eigen verantwoordelijkheid en
vrijheid?

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Plaatsing

17-07-2024

Volendam

Bekijk vacature

BBL Leerlingen – Opleiding Techniek

Wil je liever werken en je handen gebruiken, dan elke dag naar school? Wil je hetgeen wat je leert direct in de praktijk kunnen brengen en meteen goed verdienen? Dan is een BBL-traject via Boon Edam wat voor jou!

Dienstverband

Stage, Overige

Plaatsing

17-07-2024

Productiemedewerker Fabriek

Als productiemedewerker ben jij een belangrijke schakel in de fabricage en assemblage van onze premium draaideuren en beveiligingsdeuren die over de hele wereld geplaatst worden. Wil jij werken bij een koninklijke wereldmarktleider met de sfeer van een familiebedrijf? Kom het team van Pre-Production, Assemblage of Coating versterken!

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Plaatsing

17-07-2024

Installatiemonteur Monteur Installatie

Wij zijn op zoek naar enthousiaste installatiemonteurs. Als installatiemonteur houd jij van uitdaging en afwisseling en dat is maar goed ook! In jouw modern uitgeruste koninklijke werkbus rijd jij dagelijks naar verschillende bouwlocaties.

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Plaatsing

17-07-2024