Laat de NIVO voor jou werken!

NIVO Vacaturebank biedt dé oplossing voor het vinden van lokaal talent. Plaats je vacature eenvoudig en bereik direct de beste kandidaten in de regio.

De voordelen van de NIVO Vacaturebank

Met de NIVO Vacaturebank profiteer je van een platform dat perfect is afgestemd op de regionale arbeidsmarkt. Ons gebruiksvriendelijke systeem zorgt ervoor dat jouw vacatures snel en effectief zichtbaar zijn voor potentiële kandidaten. We bieden uitgebreide ondersteuning, van professionele fotografie en video tot deskundige copywriting en grafisch ontwerp. Hierdoor wordt jouw vacature aantrekkelijk gepresenteerd en trek je de juiste kandidaten aan.

Gebruiksvriendelijk platform

Uitgebreide ondersteuning

Ik zoek personeel

Hulp nodig? Neem contact op

Meer informatie over de NIVO Vacaturebank

Bij NIVO Vacaturebank staat optimale ondersteuning van jouw wervingsproces centraal. Of je nu een enkele vacature wilt plaatsen of meerdere posities wilt invullen, wij bieden flexibele opties die aansluiten bij jouw behoeften. Bovendien profiteer je van onze lokale focus, waardoor jouw vacatures gericht onder de aandacht komen van relevante kandidaten in de regio. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het vinden van de perfecte medewerkers.

Flexibele opties

Lokale focus

Prijzen en pakketten

Hulp nodig? Neem contact op

Topbedrijven zijn reeds aangesloten

Vertrouwd door regionale bedrijven

Deze werkgevers vonden hun ideale kandidaten via NIVO. Sluit je aan bij deze tevreden werkgevers en ontdek hoe wij je kunnen helpen om de juiste medewerkers voor jouw vacatures te vinden. Met onze lokale focus en uitgebreide diensten, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf opvalt bij de beste kandidaten.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je meer informatie? Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.

Persoonlijke gegevens

"*" geeft vereiste velden aan

Terugbelverzoek?*

* = verplicht veld

Start nu met plaatsen

Begin vandaag nog met het plaatsen van jouw vacatures op de NIVO Vacaturebank en bereik direct potentiële kandidaten in de regio.

Vacature plaatsen