Muziekschool Waterland zoekt een
Financieel administratief medewerker

Voor de afdeling bedrijfsbureau van Muziekschool Waterland zijn wij op kort termijn op zoek naar een: Financieel administratief medewerker voor 20 uur per week.

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast, Vast

Plaatsing

07-10-2024

Voor de afdeling bedrijfsbureau van Muziekschool Waterland zijn wij op kort termijn op zoek naar een: Financieel administratief medewerker voor 20 uur per week.

Muziekschool Waterland verzorgt lessen, workshops en cursussen muziek voor kinderen, jongeren en volwassenen. Jaarlijks volgen zo’n 10.000 inwoners van de regio Waterland met veel plezier de lessen en cursussen van onze docenten bij de muziekschool. Muziekschool Waterland is een regiomuziekschool. De muziekschool geeft les op basisscholen en middelbare scholen in de gemeenten Edam-Volendam, Waterland, Purmerend en Wormerland. Naast instrumentale en algemene muzieklessen in de scholen biedt de muziekschool ook diverse cursussen en workshops aan op het gebied van pop en samenspel. Ook zijn er diverse ensembles, orkesten en koren.

Wat ga je doen?

Als onze medewerker financiën ben je onderdeel van het kleine team van ons bedrijfsbureau en houd je je vooral bezig met het zelfstandig uitvoeren van de financiële bedrijfsadministratie van onze muziekschool met taken als verwerken en controleren boekstukken, crediteuren- en debiteurenadministratie, maken up to date activalijst etc.

In deze functie ben je de rechterhand van de directeur op financieel gebied. Je levert managementrapportages aan en draagt zorg voor effectief en efficiënt functionerende processen binnen de financiële administratie. Je komt zelf met verbetervoorstellen voor de afdeling, stelt werkinstructies op en bewaakt deze. Je bereidt de jaarrekening voor en beheert offertes en begrotingen voor de hele organisatie.

Wat bieden wij jou?

  • Een zeer betrokken team waarin veel wordt samengewerkt
  • Een creatieve werkomgeving
  • Een afwisselende baan met veel zelfstandigheid.
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens onze cao KE.
  • Een jaarcontract met na het eerste jaar uitzicht op een vast contract.

Wij vallen onder de cao Kunsteducatie en bieden jou een salaris tussen de € 2.657,- en €3.806,- (fulltime). Je hebt ieder jaar een opleidingsbudget tot je beschikking, neemt deel aan het pensioenfonds PFZW en krijgt een eindejaarsuitkering van 5%.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een relevante opleiding afgerond op HBO-niveau.
  • Je hebt een aantal jaren ervaring als boekhouder en ervaring met projectcontrol.
  • Je hebt ervaring met financiële systemen, wij werken zelf met: King Software ervaring hiermee is een pré.
  • Je bent resultaatgericht, betrouwbaar, daadkrachtig en communicatief
  • Je woont bij voorkeur in de regio waar wij werkzaam zijn.

Heb jij belangstelling in deze functie?

Ben jij de fijne collega die wij zoeken? Mail dan uiterlijk 25 oktober 2024 je motivatie samen met je cv naar: info@muziekschoolwaterland.nl o.v.v. sollicitatie financieel medewerker. Gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 28 oktober 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk ook deze Administratief & Financieel vacatures

Orderverwerker Zakelijk

Je bent verantwoordelijk voor het invoeren en verwerken van de binnenkomende aanvragen samen met onze accountmanagers.

Dienstverband

Tijdelijk, Bijbaan

Plaatsing

04-09-2024

Medewerker orderverwerking / B2B

Je komt te werken in een leuk team met een dynamische werksfeer. Gedurende deze periode ga je je bezighouden met het verwerken van orders via ons bestelsysteem.

Dienstverband

Tijdelijk, Bijbaan

Plaatsing

04-09-2024

Stage Contaxus

Een stage is de beste gelegenheid om kennis te maken met het vak en jouw kennis in de praktijk te brengen. Wij dragen graag bij aan waardevolle (leer)ervaringen voor de nieuwe generatie.

Dienstverband

Stage

Plaatsing

28-06-2024

Volendam

Bekijk vacature

Premium

Relatiebeheerder

Je hebt de wens om de AA-opleiding te volgen en beschikt al over de benodigde kennis en ervaring. Je acht jezelf geschikt om -uiteindelijk- leiding te geven.

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Plaatsing

28-06-2024

Volendam

Bekijk vacature